Om os

Friskt bagt brød hverdag, lavet med Greasy Spoons helt egen opskrift, og derudover har vi også glutenfri! Vores fryser er kun beregnet til Is

Vores diner

Greasy Spoon Diner København

Greasy Spoon ligger i det pulserende Studiestræde i København, og et besøg her er som at træde ind i en amerikansk diner. Ejerne har gjort en dyd ud af at lave burgere “the american way”, og det betyder saftige burgere, der ledsages af sprøde french fries med dip.

Burgerbollerne er naturligvis friskbagte og laves specielt til Greasy Spoon af bageren hos Conditori & Café H.C. Andersen. Og det er ikke kun burgerne, der er i særklasse hos Greasy Spoon. Der er også et lækkert udvalg af hjemmelavede sodavand med f.eks. kirsebær eller passion.

Det amerikanske diner-koncept understreges af de originale diner-møbler fra 70’erne, der skaber den helt rigtige atmosfære.

Om Os

Greasy Spoon finder du et lille stykke USA midt på Studiestræde. Restauranten er indrettet i lækker retrostil, så man føler sig hensat til en amerikansk diner fra 60’erne.

Sæt dig til rette i de læderbetrukne spisebåse og spis dig mæt i nogle af de mest ikoniske amerikanske fastfood-opfindelser såsom burgere, milkshakes og club sandwiches.

Greasy Spoon er burger kongen, og burgerne kommer i flere variationer. Her finder du både den helt helt klassiske, en pulled pork burger, en vegetarisk burger og en mexicansk kyllingeburger.

Der er også blevet plads til en dansk klassiker – bøfsandwichen, som efter alle kunstens regler svømmer i et hav af brun sovs.

Er sulten stor, kan du også få en stor ribeye med hjemmerørt béarnaise.

Skyl ned med en jordbærmilkshake, en frisklavet smoothie eller en af Greasy Spoons hjemmelavede sodavand. Der er naturligvis også et pænt udvalg af øl, vin og drinks.

Greasy Spoon byder også på greasy morgenmad efter amerikansk forbillede. Start dagen med Greasy Spoons forskellige morgenmadsplatter, som byder på æg i et væld af variationer, bacon, hash browns, pandekager og meget mere. Du kan også køre et par af de frække breakfast sliders med spejlæg og bacon ned.

Free WiFi For Everyone

Ask for password to any staff